Categorii
Cosul meu

Termeni si conditii

DEFINIREA TERMENILOR


S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. - este denumirea comerciala a S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L., societate care opereaza site-ul https://www.magazinautoaparare.ro, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2544/01.07.2020, cod unic de inregistrare fiscala 42137993.


Vanzator - S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. sub denumirea de AXC ONLINE TRADING


Cumparator/Client - persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda.


Utilizator - orice persoana fizica sau juridica, care prin finalizarea procesului de creare cont, si-a dat acceptul cu privire la Termenii si Conditiile acestui site.


Site - domeniul https://www.magazinautoaparare.ro precum si subdomeniile acestuia.


Comanda - un document electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, dorinta sa de a achizitiona bunuri si servicii.


Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului sau a cumparatorului.


Document - prezentele Termene si Conditii.


VANZAREA ONLINE


1.1 Prin inregistrarea unei comenzi online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic si email), prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.


1.2 Notificarea primita de Cumparator, dupa efectuarea unei comenzi, are rol informativ si nu reprezinta acceptarea comenzii si incheierea contractului. Notificarea se efectueaza telefonic sau prin email. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor, urmand a anunta Cumparatorul la adresa de email sau telefonic acest lucru. In cazul unei plati online, Vanzatorul va returna Cumparatorului suma de bani platita.


1.3 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator, in momentul in care Cumparatorul primeste sms/email precum ca a fost expediata comanda sa.


1.4 Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate, S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unui Cumparator la anumite modalitati de plata, in cazul in care, prin actiunile sale sau prin activitatea sa ar putea prejudicia/a prejudiciat in vreun fel S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L..


1.5 Pentru motive justificate, Vanzatorul poate refuza livrarea produselor unui Cumparator, daca in baza conduitei sau a activatii Clientului/Cumparatorului, actiunile acestuia ar putea prejudicia/au prejudiciat in vreun fel S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L..


LIVRARE SI PLATA


2.1 Dupa confirmarea comenzii, Clientul/Cumparatorul este de acord sa plateasca contravalorea produselor in sistem de ramburs (in cazul in care a ales aceasta metoda), plus transportul (daca este cazul).


2.2 Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Netopia SRL(Mobilpay) este procesatorul de plati online, folosit de Vanzator.


DREPTUL DE RETUR


3.1 Legislatia( Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


3.2 Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru returi, suma care va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de Client/Cumparator. Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare, de la primirea coletului de catre Vanzator.


3.3 In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste sa schimbe produsul cu altul, va achita taxa de transport, plus diferenta daca este cazul.


3.4 Cumparatorul/Clientul se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport..


3.5 Cumparatorul/Clientul trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului. Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare, montare sau demontare in cazul bucatariilor, casutelor de papusi sau alte jucarii ce necesita montare pentru utilizare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste conditii. Mai multe detalii pe: https://www.magazinautoaparare.ro/politica-de-retur.


FUNCTIONAREA SITEULUI  https://www.magazinautoaparare.ro


4.1 Administratorul site-ului https://www.magazinautoaparare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Cumparatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


4.2 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta Clientul/Cumparatorul declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website. In cazul in care securitatea contului este compromisa, Clientul/Cumparatorul trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


4.3 Prin folosirea site-ului https://www.magazinautoaparare.ro, Clientul/Cumparatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vanzator si Client/Cumparator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la sediul S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L., in conformitate cu legile romane in vigoare.


4.4 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https://www.magazinautoaparare.ro in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.


4.5 Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tehnoredactare.


DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA


5.1 Continutul acestui site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice si dinamice, reprezentari stilistice, simboluri comericiale, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.


5.2 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, publicarea, transferul catre parti, distribuirea, modificarea si/sau alterarea, utilizarea oricarui Continut al acestui site.


5.3 S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. (text si logo) este marca inregistrata, care apartine S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


6.1 Toate datele pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferii de conditii optime a serviciilor asociate site-ului https://www.magazinautoaparare.ro .


6.2 S.C. AXC ONLINE TRADING S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal cu nr .


6.3 Folosind acest site, Clientul/Cumparatorul este de acord cu politica de confidentialitate! Mai multe detalii aici: https://www.magazinautoaparare.ro/politica-de-confidentialitate