Categorii
Cosul meu

Politica de retur

RETURURI

Legislatia (Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru retur, suma care va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de acesta. Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului de catre Vanzator.

In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste sa schimbe produsul cu altul, va achita taxa de transport, plus diferenta daca este cazul.

Cumparatorul/Clientul  se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport.

Cumparatorul/Clientul  trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului.

Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare, impreuna cu factura in original sau copie.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste conditii.

Pentru a returna un produs, te rugam sa ne contactezi prin email sau telefonic. Emailul la care ne poti contacta este [email protected]


Atentie: nu este posibil returul coletului personal, la sediul firmei, acesta trebuie livrat.


Banii iti vor fi rambursati in cel mult 7 zile calendaristice de la receptia returului.


NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE PRIN POSTA ROMANA, SAU COLETE CU PLATA LA LIVRARE.


Tine minte:

- Te rugam sa specifici contul tau bancar in care doresti sa ti se returneze contravaloarea produsului.

- Nu ne trimite colete "cu plata la livare" – nu avem posibilitati tehnice de a primi un astfel de colet.

- Avand in vedere siguranta coletului si timpul de livrare al acestuia, preferam sa folosim firma de curierat cu care avem contract.